Exclusive morsekodearmbånd i rosa med valgfri ord/tekst

Exclusive morsekode armbånd med gold filled ord/navn i rosa, skinnende rosa og 24k forgyldte perler samt 2mm små halvædelsten.


Du bestemmer hvilket ord eller navn, der skal stå på armbåndet med morsekode - dog max 10 bogstaver.


Armbåndet er justerbar i str, og måler fra 17cm til 19cm. Ønsker du et andet mål, skriver du det i din bestilling. Selve låsen og forlængerkæden er ligeledes gold filled.


Beskrivelse: Gold filled betyder, at der er smeltet et lag af 14k ægte guld på en kerne af messing. Kravet til gold filled materiale er, at guld-laget SKAL udgør 5% af den samlede vægt. Dette betyder, at laget af guld er tyk og meget, meget slidstærkt, og er derfor holdbart i mange år! Alle de materialer jeg bruger er testet nikkelfri!


Sådan gør du: Når du har valgt det/de armbånd, du ønsker at bestille, så går du til kurven i højre hjørne. Her indtaster du dine oplysninger og trykker fortsæt ved "fragt". Derefter vælger du betaling og kommer så videre til "kontroller og bekræft". Her er det muligt, at "tilføj en note" inden du accepterer bestillingen. Her kan du skrive, hvad der skal stå på dit personlige armbånd i morsekode - ex. "PYT".


Ønsker du et armbånd magen til det viste på billedet med "KÆRLIGHED", behøver du ikke skrive nogen kommentar.

275.00 kr.
Please select variants first